VSEM MOTOKLUBOM SEVERNOPRIMORSKE REGIJE

ZADEVA: PREVENTIVNA AKTIVNOST POLICIJE OB ZAČETKU MOTORISTIČNE SEZONE

» TRENING VARNE VOŽNJE« – OBVESTILO

Policisti – inštruktorji Postaje prometne policije Nova Gorica, ki izvajamo preventivne aktivnosti z vozniki motornih koles za varno vožnjo z motornimi kolesi smo tudi v letošnjem letu pripravljeni na sodelovanje pri izvajanju preventivnih aktivnosti na temo varne vožnje z motornimi kolesi oziroma nudenju inštrukcij pri vajah na poligonu, vendar pa smo se zaradi racionalnejše porabe našega časa odločili, da bomo sodelovali pri izvedbi le ene delavnice » Treninga varne vožnje« , ki bo namenjena VSEM motoklubom z goriškega območja in bo izvedena v enem dnevu .

Delavnica se bo odvijala dne 7.4.2013 pri Mercator centru v Kromberku.

(časovno bi bili termini razporejeni po motoklubih čez cel dan –odvisno od okvirnega števila motoristov, ki bi izvajali vaje na poligonu , po dogovoru rezervirano za določen motoklub določene ure, s tem se izognemo čakanju). Predvidoma bo dne 6.4. 2013 organizirano tudi teoretično predavanje oziroma predstavitev z diapozitivi na temo varne vožnje, kot vsako leto v prostorih Policijske uprave v Novi Gorici.

Obenem Vas obveščamo, da v drugih terminih (vikendih), zaradi drugih obveznosti in operativnih nalog policije , ne bomo več sodelovali pri izvedbi treningov ali drugih aktivnostih , ki jih organizira vsak klub posebej .

O naši odločitvi Vas obveščamo tudi iz razloga, da pri organiziranju raznih dogodkov v okviru dejavnosti Vašega motokluba upoštevate navedena dejstva torej, da le te izvajate brez naše udeležbe.

O ostalih podrobnostih o izvedbi delavnice , morebitnih spremembah datuma ali rezervnem datumu pa vas bomo pravočasno obvestili.

Lepo pozdravljeni!

Andrej Ferlinc

komandir policijske postaje

policijski inšpektor I.