Moto delavnica 2012 –Skupaj za večjo varnost – drugi del

( Odpovedano do nadaljnega zaradi slabega vremena.

  Obvestilo, kdaj bo delavnica izvedena bo objavljeno naknadno )

 

Vabilo za vse, ki ste se že udeležili prvega dela Moto delavnice, poleg pa povabite še prijatelje, znance.

Drugi del delavnice bo izveden 07.04.2012 ob 15.00 na poligonu “pod Kasarno”. Delavnica se bo izvajala na prostem na poligonu, kjer boste preizkusili svoje občutke na motorju in znanje na poligonu med stožci. Istočasno bi ob tem preverili tudi  stanje svojih motorjev in ustreznost motoristične opreme in zaščitna sredstva. V primeru slabega vremena, boste lahko preizkusili obnašanje vaših gum na mokri podlagi, vodotesnost dežnih oblačil….

Z namenom  in sporočilom, da se na javnih cestah ne dirka, ter da se za dirkanje uporablja dirkalne steze je povabljen tudi Rok MIHELČIČ, aktualni državni prvak in prvak pokala Alpe- Adria v Supermoto za leto 2011, Po poklicu policist. Pridružila se mu bosta še dva lokalna dirkača pokala Supermoto (Pavšič, Kikelj). Ob srečanju bi si ob tem izmenjali svoje bogate izkušnje predvsem glede varnosti in nevarnosti v prometu z drugimi motoristi, reševalci, policisti in inštruktorji.

Predstavnik zavarovalnice pa bo tem z žrebanjem petim(5) posameznikom, ki se bodo udeležili obeh delov Moto delavnice (drugega seveda z motorjem), podelil nagrade, to pa je tečaj varne vožnje na poligonu AMZS na Vranskem.

 

VABLJENI IN SREČNO VOŽNJO!

 

Policisti PP Tolmin

 

———————————————————————————————————————

 .