Moto delavnica II.del

PP Tolmin vabi na II. del moto delavnice, ki bo dne 16.5.2015 ob 09.30 uri v istih prostorih kot I. teoretični del. V II delu bodo morali sodelujoči prevoziti poligon,
po tem bo 5 srečnežev izžrebanih s strani predstavnika zavarovalnice Triglav in prejmejo bon za brezplačno udeležbo na tečaju varne vožnje na poligonu AMZS na Vranskem.

Moto avantura Tolmin 2015
V nadaljevanju pa se bodo lahko udeležili tudi Moto avanture, ki jo organizira MK Soča. Gre za vožnjo po predvideni relaciji (cca 70 km) po hribovju v okolici dolini reke Soče in Tolmina. Med samo vožnjo udeleženci rešujejo naloge iz vsakdanjega življenja in tudi iz zgodovine posočja. Med nalogami bo tudi spretnostna vožnja (kjer se štejejo točke), streljanje z zračno puško,…

Gre za drugačen način druženja motoristov, brez slačipunc, ter ogromnih količin alkohola. Več na inet.strani MK-Soca.si , kjer so v potopisih predstavljene predhodne motoavanture.

P.S. Sodelovali bodo še AMZS ( z trial motorji- kar je še v dogovoru), prav tako vabljeni Compaco (Nolan čelade) in MehanikaRG ( Jopiči z Airgbagi za motoriste).
V primeru slabega vremena-bomo prestavili za 1 teden. Več info na int.strani MK-soca, kjer bo v primeru prestavitve objavljen nov datum.

Moto rally TolminMoto avantura 2015