Mk Soča v sodelovanju z policijo, tudi letos organizira preventivno akcijo: Moto delavnica, skupaj za večjo varnost motoristov. Akcija bo potekala v soboto 6. maja, na poligonu pod bivšo kasarno v Tolminu. Pričetek ob 10h, kjer bomo imeli najprej teoretični del v dvorani z krajšim predavanjem policista inštruktorja, predstavitvijo varne opreme motoristov:

Compaco: test Nolan čelad

Mehanika Gregorič: predstavitev STS sistema za avtomatičen izklop utripalk, napihljivi varnostni jopiči, prikaz prve pomoči ob uporabi defibrilatorja

Zavarovalnica Triglav: novosti pri zavarovanju motornih koles

Imeli bomo pa tudi zanimivega gosta, novinarja revije Motosi, Mitja Gustinčiča. Ob cca 12h, bomo imeli pol ure prosto, da se malo okrepčamo pri naših kuharjih. Nato sledi prikaz simulacije reševanja prometne nesreče motorista – PGD Tolmin. Vsi ki bi želeli, se boste lahko preizkusili v vožnji po enostavnemu poligonu, ob varnih navodilih, policista inštruktorja.Ves čas, pa bomo imeli na razpolago tudi simulator vožnje motornega kolesa.

Prosim, da pokažemo zanimanje za ta dogodek in medse povabimo tudi prijatelje motoriste, ne glede na članstvo v klubu. Mogoče bomo pa komu rešili s to akcijo tudi življenje? Saj končno je ta dan, temu tudi namenjen.